NE SRAMOTITE SE, GINEKOLOG SUROVO ISKREN! “Žene, ovo stalno radite a to PREZIREMO!”

Prije nekoliko dana imali smo jedan vrlo zanimljiv članak koji je naišao na vrlo dobar odaziv, posebno iz ženskog dijela naših posjetitelja. Naime, radilo se o zanimanju ginekologa, a vrlo je dobro poznato da je na ovom području vrlo zanimljivo raditi upravo taj posao među muškom populacijom. Međutim, kada je beogradski ginekolog ispričao što je sve susreo u posljednjih 20 godina karijere, mnogi su se predomislili.

Rekao je da mu puno žena dolazi u nehigijenskim uvjetima, odnosno da se uopće nisu pripremale za intimni pregled. Primjerice, rekao je da mu je u vrlo velikom broju slučajeva došla žena koja nije bila higijenski dotjerana, u redu je što nije obrijala noge, ali kad genitalije ne podreže kako treba, onda mu je život definitivno odvratan.

NE SRAMOTITE SE, OVAJ GINEKOLOG JE SUROVO ISKREN: Žene, ovo stalno radite,  a mi to preziremo!

To se još nekako može prevladati, ali kad mu dođe dama koja ima ciklus, a nije promijenila donje rublje barem 2 dana, onda on jednostavno želi napustiti posao od kojeg živi. Vrlo je velik postotak žena, posebno na Balkanu, koje se totalno zbune s odlaskom ginekologu, a zatim dođu potpuno zanemarene na preglede, kad već imaju neku upalu ili još gore bolesti intimnosti kod jedne žene.

Ono što također ljuti ginekologe jest izbjegavanje dolaska ginekologu na pregled samo zato što su imali mjesečnicu. Također, ono što ih također iritira je samodijagnoza, primijete izlučevine i tada sami uzimaju antibiotike, a onda svoje zdravlje dovode u vrlo veliku opasnost.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *