Novaku preti hapšenje, diskvalifikacija i izbacivanje: EVO I ZBOG ČEGA: Neverovatne vesti stižu iz Australije! (FOTO)

Popularni australski turnir opet će, zbog trenutne pandemije koronavirusa koji hara svijetom, biti malo drugačiji nego prije.

Naime, organizatori su pripremili nekoliko vrlo strogih pravila za sve tenisače, a promijenjen je i datum turnira. Primjerice, tenisači će svi morati proći obveznu karantenu u trajanju od najmanje 14 dana od trenutka kad zakorače na australsko tlo, gdje će tijekom tog razdoblja biti nekoliko puta testirani, a samo će im ograničeno vrijeme biti dopušteno izvan hotelske sobe. skupine, i to tek nakon 8. dana izolacije.

Uz Dominica Tima i Rafaela Nadala, Novak Đoković trebao bi biti u zasebnoj karanteni u gradu Adelaide, koja prema najnovijim informacijama neće biti prestroga, što je definitivno razljutilo sve ostale tenisače, prije svega Jeremiah Shardija. Zbog toga se Đoković i svi ostali tenisači sada suočavaju s ozbiljnim sankcijama ako bilo koji od njih prekrši vrlo rigorozna pravila koja su postavljena, a kazne su u raznim oblicima – od novčanih kazni do diskvalifikacije, pa čak i do ekstremnih varijanti poput uhićenje i deportacija iz zemlje.

POMEREN JOŠ JEDAN VELIKI TURNIR Novak neće imati priliku da pretekne  Federera na listi rekordera u predviđenom terminu

Svaki pojedinac koji odluči samostalno i bez dozvole da napusti karantin može biti sankcionisan sa 19.000 dolara kazne uz dodatno krivično gonjenjeSvaki pojedinac koji prekrši bilo koje pravilo suočava se sa automatskom diskvalifikacijom, oduzimanjem novčane nagrade, hapšenjem, produžavanjem karantina, te konačnom deportacijom iz zemlje. U slučaju deportacije igraču bi bilo zabranjeno u budućnosti stupiti legalno na tlo AustralijeSvaki prekršaja bilo kojeg člana tima jednog tenisera će da se smatra kao prekršaj tog tenisera

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *