PRVI SNIMCI CECE I NOVOG DEČKA: Pa šta ovo rade? Bruka i sramota, na sred ulice mu UVALILA JEZIK DO KRAJNIKA! Fuj…(VIDEO)

Kako je cijela priča oko pandemije virusa korone započela, domaća i strana pop glazba definitivno su umrle i nigdje ih nema. Razlog je, naravno, logičan, jer su nastupi zabranjeni gotovo u cijelom svijetu, pa se glazbenici snalaze kako znaju. Mnogi od njih počeli su se baviti nekim sporednim poslovima, i vrlo im dobro ide u ulozi slobodnjaka, influencera ili neke treće profesije.

Opet imamo one koji neprestano kukaju, a kad otvorite njihove Instagram račune, onda vidite da su zimske uvjete zamijenili luksuznim destinacijama, pa ih kriza nimalo ne pokoleba. No, Ceca Ražnatović pobrinula se da nesporazumi i događaji na sceni ne nestanu te je napokon pokazala da je zaljubljena i da više neće ništa skrivati ​​od medija.

Prvi snimci Cece i njenog novog dečka: Bogdan joj džentlmenski otvorio  vrata, pao i poljubac - Telegraf.rs

Zadnja 2 dana glavna su vijest da je u emotivnoj vezi s 8 godina mlađim ugostiteljem Bogdanom Mijovićem. Upoznali su se sasvim slučajno na jedan od rođendana njezine prijateljice. Nakon toga uslijedio je poziv na piće, a zatim su krenuli u emotivnu vezu, s medijima Baalka prepunim naslova o zaljubljenim golubicama.

Sada ih je ekipa za lov na paprako uhvatila dok su se našli ispred trgovačkog centra, a Ceca je došla u pratnji vozača, a Bogdan ju je pozdravio i prvi put su se uhvatili kako se ljube javno. Nakon toga otišli su u restoran, a prije nekoliko dana došli su sa zimovanja kada su bili zajedno na Jahorini.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *