“Zetovima sam rekla, UDRITE MOJE ĆERI DOK MOŽETE! MORAJU DA VAS SLUŠAJU!” Ova žena podržava nasilje nad ženama, REGIJA ZGROŽENA! (VIDEO)

Idemo se malo odmoriti od covida 19, i odmoriti mozak uz neke stvari koje nas okružuju svakodnevno, a mi jednostavno nemamo vremena da ih zapazimo i da vidimo šta je to naša realnost. Sljedeća priča se svakako neće svidjeti ženama, jer ono što ćete da čujete danas jednostavno ćete misliti da se dešava samo u snovima ili nekim filmovima.

Poznato je da kako se obitelj formira, uvijek imamo nekih sukoba u njoj, pa ako ikad imamo sretne i zaljubljene parove na cesti ili društvenim mrežama, nikad ne znamo što se događa iza njihova 4 zida. Dakle, od davnina je žena u obitelji uvijek bila u opasnosti, a mi smo uvijek imali slučajeva nasilja nad ženama. Danas je to još uvijek mali postotak, jer su se žene tijekom godina borile za mjesto u društvu.

Nasilje nad ženama već je dugo povezano sa siromaštvom, alkoholizmom i bračnom nevjerom. Nije se jednom dogodilo da žena dolazi na posao sva plava, a onda mora lagati odakle su sve te modrice, modrice i rane na tijelu. Na društvenim mrežama mogu se naći razni videozapisi i videozapisi raznih ljudi koji podržavaju nasilje nad ženama. Međutim, kada to čini žensko dno, i dalje za svoju kćer, onda je to van svake pameti.

ZETOVIMA SAM REKLA – UDRITE MOJE KĆERI DOK MOŽETE! MORAJU VAS SLUŠATI Ova  žena podržava nasilje nad ženama, a njene reči razbesneće vas sigurno!  (VIDEO) | Nova Danas

https://www.facebook.com/100010617729932/videos/601121886918397/

Rekla je da bi muškarci trebali tući svoje žene samo da bi bile bolje. Čak i ako je to njihova kći. Ovaj video užasnuo je cijelu javnost, a sada nam recite, slažete li se s njim?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *