CELI BALKAN SE VALJA OD SMEHA KAD VIDI OVU FASADU! “Majstor” napravio sad nešto NEVIĐENO… Prešišao sve što smo videli do sada(FOTO)

U nastavku današnjeg članka malo ćemo se pozabaviti zanimljivim stvarima koje se događaju na cijelom Balkanu. Ovdje ono što se može vidjeti i zabilježiti ne može biti ni na jednoj drugoj strani svijeta. Na društvenim mrežama imamo puno stranica koje se bave stvarima koje se snimaju na ulicama ili naseljima na Balkanu. Do sada smo puno puta pisali o nekim neobičnim stvarima, ali ovo što vam danas donosimo definitivno je sve srušilo.

CELI BALKAN UMIRE OD SMEHA KAD VIDI OVU FASADU: “Majstor” napravio nešto  što još nije viđeno, PREŠIŠAO JE SVE ŠTO SMO VIDELI DO SADA! (FOTO) | Nova  Danas

Kad netko gradi kuću, to je sigurno ogromna investicija, za koju treba podići čak i zajam, a njezina izgradnja ide prilično sporo, ali što je tu je. Nitko nema toliko novca da odmah sve radi kod kuće, od temelja do fasade, pa se u 90% slučajeva sve radi u fazama. Malo je onih koji mogu sve poštivati, sada i odmah, a jednu priču koja je danas vrlo popularna u Bosni i Hercegovini jednostavno mora podijeliti s vama.

CELI BALKAN UMIRE OD SMEHA KAD VIDI OVU FASADU: “Majstor” napravio nešto  što još nije viđeno, PREŠIŠAO JE SVE ŠTO SMO VIDELI DO SADA! (FOTO)

Naime, u Bijeljini, malom gradu u Republici Srpskoj, čovjek koji jako dugo živi i radi u Njemačkoj, odlučio je svoj omiljeni modni brend staviti na fasadu svoje kuće. Louis Vuitton vrlo je popularan u svijetu, ali ovaj je vlasnik kuće pobijedio i Kim Kardashian.

Nema nikoga tko ne prođe pored kuće, a da se ne fotografira, jer se iz aviona vidi bijela fasada s crnim natpisima Louis Vuittona. Čudno je što je ovaj vlasnik također instalirao rešetke na prozore i balkonske prozore. Pomalo čudno, zar ne? Biste li učinili nešto slično u svojoj kući?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *