KAKVA CECA KAKVA JK, Ovaj pevač je najbogatiji! Kada čujete šta sve ima, NEĆE VAM BITI DOBRO: Ne bi to, ni u ludilu pomislili! (FOTO)

Vjerujemo da se malo tko od vas sjeća koliko su sportaši, glazbenici i glumci bili plaćeni u 90-ima, kada je kvaliteta ovih grana bila na puno višoj razini od ovih danas. Glazba, film i sport mogli su se udobno nositi sa svjetskim imenima, a jedan glumac u bivšoj Jugoslaviji imao je samo plaću u kazalištu.

Goran Bregovic - Portrait

Međutim, danas su neka vremena potpuno drugačija kada su pjevači i drugi umjetnici, prema mišljenju mnogih stručnjaka, više nego preplaćeni. Zato danas voze automobile vrijedne nekoliko stotina tisuća eura, imaju vile za nekoliko milijuna eura, a kad pogledate njihove Instagram račune, tada vam je apsolutno sve jasno. No, unatoč tome, u posljednje vrijeme neprestano kukaju, jer je kriza posljedica virusa korone i uopće nemaju posla.

Jelena Karleuša imala je i ogromnu vilu na Dedinju, koja se procjenjuje na 3 milijuna eura. Osim velike vile u Novom Sadu, Dara Bubamara nedavno je u tom gradu kupila i ogroman stan za koji je platila nevjerojatnih 200.000 eura. I Ceca Ražnatović je vrlo bogata, ima veliki broj nekretnina, a zasigurno je najveća vila na Dedinju, kao i ogromna kuća koju je nedavno kupila na Cipru.

Ali svi misle da je ona ili netko drugi najbogatiji na Balkanu, ali tamo ste jako pogriješili jer je osoba s najviše nekretnina bivši frontmen Bijelog gumba. Goran Bregović tako ima preko 20 vila, kuća i apartmana širom svijeta, kao i nekoliko vikendica, a definitivno ulaže u prave stvari. Jeste li znali za ove podatke?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *