OGLASIO SE I BUDUĆI SVEKAR: Nije mogao ni zamisliti da će mu SIN OVO URADITI – EVO ŠTA JE PORUČIO!(FOTO)

Posljednja tri dana svi mediji u regiji pišu o jednoj od najpoznatijih pop zvijezda u Srbiji, Ceci Ražnatović i njenom dečku Bogdanu Srejoviću. Naime, javnost je u posljednjih dvadeset godina ovu pjevačicu uvijek vidjela bez muškog društva i svi su nekako stekli dojam da se nikada neće požaliti zbog ubijenog supruga Željka Ražnatovića Arkana.

Ceca je nedavno progovorila o svom ljubavnom životu i rekla da svih ovih godina nije bila sama, ali da ga nikada nije htjela javno izložiti. Sad se očito nešto promijenilo jer ponosno pokazuje dečka od osam godina i mnogi misle da je to samo dokaz da je Ceca zaljubljena.

Koliko je poznato, Bogdan i Ceca upoznali su se na proslavi rođendana zajedničkog prijatelja i od tada se nisu razdvajali te su zajedno krenuli na zimu na Jahorinu. Bogdan je sin poznatog srpskog sportaša koji se prvi od svih koji imaju veze s njima pojavio u medijima i rekao da ne zna s kime je njegov sin u vezi te da je, kao i ostali, za sve doznao iz medija.

OGLASIO SE I BUDUĆI SVEKAR: Nije mogao ni zamisliti da će mu SIN OVO URADITI  – EVO ŠTA IM JE PORUČIO!(FOTO) | Nova Danas

Dodao je da je nezahvalno komentirati rođenje sina, pogotovo jer je odrastao čovjek koji zna što radi. Međutim, dodao je kako mu je drago što je njegov sin sretan, a fotografije bi govorile da je Ceca zadovoljna s njim. Miloš Srejović je dodao da mu je sin rekao da će mu doći na Božić da mu nešto kaže, ali da nije stigao, ali da mu je sada jasno zašto mu uopće ne smeta ta veza.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *