POGLEDAJTE GDJE ŽIVE TOMA I NADEŽDA: Sinoć usred noći došao u kuću kod punice! OVDJE ĆE DA BORAVI NAKON ZADRUGE, pogledajte unutra (FOTO)

Toma Panić, sada već bivši član Zadruge, sinoć je diskvalificiran, nakon čega je napustio Zadrugu 4.

“Nada i Toma zaspali su zajedno zagrljeni. Prije toga Toma je kratko rekao da mu je žao zbog svega što se dogodilo “- rekla je Slavica, Nadeždina majka. Nakon što je napustio ovo imanje, otišao je ravno u zagrljaj drage, nevjenčane supruge Nedežde Biljić, s kojom ima jedno dijete, sina. Pjevačica je na svojoj društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju na kojoj se vidi kako Tom drži sina Longa u naručju.

Inače, Nedežda već neko vrijeme živi s majkom, a nedavno je pokazala kako izgleda njezina soba, gdje joj se sada pridružio i Toma. Pjevačica je njihovu sobu uredila u pastelnim nijansama, dok je dječji krevetić Longa pored njezina kreveta bijel i prepun igračaka. Osim velikog broja igračaka za ovu malu, na posebnom mjestu u Longu i njenoj sobi nalazi se i veliki medvjedić, a pjevačica kaže da je to bio poklon. Kao što i sama kaže, sada su joj duša i srce na mjestu, budući da je njezin partner napokon kod kuće i sada su svi zajedno. U međuvremenu se preselila k majci, kako bi joj majka mogla pomoći oko bebe. Budući da to nitko nije očekivao od njega, bilo je to veliko iznenađenje i za nju i za cijelu javnost.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *