“ČUJ DEVOJČICA?!” Devojčice su od 11,12 NE OD 17 godina! Takve kažu, okliznula se na bananu… OVA IZJAVA baš sve ostavila bez teksta, zar da ovo IZJAVI JEDNA ŽENA?

Milena Radulović, srpska glumica, apsolutno je digla prašinu ne samo u Srbiji već i u cijeloj regiji kada je izjavila da ju je godinama mentor i učitelj Mike Aleksić seksualno uznemiravao, i to sve u dobi od samo 17 godina! Ostale djevojke odmah su je počele pratiti, pa sada gospodin Aleksić na leđima ima blizu 20 optužnica za silovanje i seksualno uznemiravanje.

Trenutno je u pritvoru 30 dana kako ne bi utjecao na sve svjedoke, a koliko je moćan čovjek i kakve veze ima, od 5 djevojaka koje su ovih dana trebale davati izjave o silovanjima, jedna je već odustali iz osobnih razloga, ostalo ih je samo 4. Sad se postavlja pitanje tko su ljudi koji toliko forsiraju Miku Aleksića? Mnogi misle da je bio povezan s mafijom i ljudima iz podzemlja, a s tim tvrdnjama ide i činjenica da je bio u vrlo dobrim odnosima sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Mnoge poznate osobe stale su na stranu ugroženih djevojaka, a jedna iz svijeta menadžerskog posla je Jovana Joksimović, koja svoj dio posla uvijek radi dobro. Gotovo svakodnevno pokušava pronaći kvalitetnog sugovornika na ovu temu, ali to je vrlo teško. Nitko ne želi komentirati cijelu ovu situaciju koja je vrlo neugodna, posebno za žene.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *