JOŠ JEDNA SMRT U GODINI U KOJOJ SMO ČEKALI RADOST! “Na žalost, NAPUSTILA NAS…(FOTO)

Godina 2021. uopće nije dobro započela, jer smo mislili da će ova godina ipak biti barem malo bolja zbog virusa korone u odnosu na prošlu godinu, kada smo u svijetu imali preko 1,5 milijuna smrtnih slučajeva od koronavirusa. No, nova godina nije dobro započela, velik broj potresa na Balkanu doveo nas je do malo brige o trenutnoj situaciji oko nas.

Veliki broj ljudi ostao je bez krova nad glavom samo u Hrvatskoj, a ozbiljno se razmatra opcija evakuacije središnjeg dijela Hrvatske, posebno oko dijelova zemlje oko najugroženijeg grada, zvanog Petrinja. U nastavku današnjeg članka govorimo malo o srpskoj pozornici koja se doslovno smrzla od početka virusa korone, a jedna od pjevačica koja se rijetko najavljuje je Goca Božinovska.

Njezin sin Mirko Šijan uskoro će postati otac i ne krije oduševljenje što će uskoro postati baka, ali ima puno problema s majkom koja je vrlo teško bolesna i koju u njoj non-stop posjećuje selo jer mora biti uz nju. Podsjećamo, njezina majka živi u selu nadomak Kraljeva, a majka zapravo umire i teško da će preživjeti ovu godinu. Kaže da bi bilo jako loše kad bi sama smrt došla u kuću u kojoj se očekuje radost, tada se uopće ne bi mogla radovati.

Kaže i da bi voljela da joj sin ima kćer, jer su oni najbolji za očeve, a onda neka ona ima 5 sinova što se nje tiče.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *