NOVI SNIMAK SA KOPAONIKA, CECA I BOGDAN NA SNIJEGU: Pjevačica nikada sretnija, EVO ŠTA JE SADA NAPISALA

Folk diva i poznata folk pjevačica Ceca Ražnatović odlučila je otići na zasluženi odmor, a na Kopaonik je otputovala s novim dečkom Bogdanom Srejovićem, ali i njegovom kćerkom Iskrom.

Da zaista uživaju u svojoj ljubavi pokazuje i zajednička slika sa zimovanja koju je Bogdan objavio na društvenoj mreži Instagram na svom profilu. Pjevačica je ranije danas objavila video gdje uživa u pjesmi Maje Berović, a zbog riječi pjesme postala je prava tema na društvenoj mreži Instagram, jer je veliki broj ljudi mislio da se odnosi na suparnike koji mogu glumiti oko na njenog Bogdana.

Ovaj zaljubljeni novopečeni par i dalje uživa u zimskoj čaroliji i snijegu, a to potvrđuje i Cecin novi post koji je ovaj put bio na Instagramu.

Tako je Ražnatović ovaj put na Kopaoniku snimila prekrasnu snježnu scenu, a u opis videa napisala je Friends. Ono što je vrlo zanimljivo jest da Ceca nije posebna i velika ljubiteljica zimskih sportova i aktivnosti, ali vrijeme provodi na planini u dugim šetnjama, a ovaj je put pristala na promjenu.

Kao što je već napisano, Ceca i Bogdanova kći Iskra odlično se slažu, mala Iskra je jako voli, a Ceca se ne ljuti kad mora provoditi vrijeme s njom. Uz to, svjesni smo da je Bogdan jako vezan za svoju kćer, pa mu je drago što su se ona i Ceca lijepo uklopile.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *