POSLEDNJA VEST! NEMAČKA ZATVORILA GRANICE! Zabranjen ulaz za sve one koji dolaze iz OVIH zemalja: PROVERITE da li ste i vi na spisku..(FOTO)

Već smo u posljednjih 10 dana u nekoliko navrata pisali o teškom britanskom soju virusa corona, koji je u posljednjih mjesec dana apsolutno pogodio Irsku, UK i Njemačku i kojem je podlegao vrlo velik broj ljudi . Koliko god je opasno, prema najnovijim informacijama, čak je 30% smrtonosnije od uobičajene covid 19.

Vjerujemo da znate podatak da je u Njemačkoj u samo jednom danu umrlo preko 1.000 ljudi, a tada je sadašnja kancelarka ove države Angela Merkel zatvorila sve vrtiće i škole, kao i kafiće i restorane. Na poslu ostaju samo ljekarne, benzinske crpke i objekti brze hrane koji nude mogućnost kućne dostave hrane. Međutim, prema najnovijim informacijama, Njemačka se tu ne namjerava zaustaviti.

Angela Merkel održala je u petak videokonferenciju i sastanak sa svim šefovima provincija u Njemačkoj, na kojem se ozbiljno razmotrila mogućnost zatvaranja cijele države na najmanje 30 dana. Jučer su prvi potezi odmah povučeni, a sve u cilju smanjenja broja oboljelih od virusa korone. Irska, Ujedinjeno Kraljevstvo, Portugal, Brazil i Južna Afrika države su na popisu i čiji državljani ne mogu ući u Njemačku do 17. veljače.

Kao što je izjavila Angela Merkel, ovo je tek početak, jer sljedeći tjedan postoji stvarna opcija za proširenje popisa tih zemalja. Vaše mišljenje o svemu?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *