Premijerkina supruga pod UDAROM KRITIČARA! Ovakve stvari se ne opraštaju! Žena PREŠLA SVE GRANICE…BEZOBRAZLUK! (FOTO)

Kako je započela nova 2021. godina, glavne vijesti u cijeloj regiji vezane su samo uz crnu kroniku, a kao što već znate, vijest broj 1 zasigurno je uhićenje poznatog srpskog glumca Mikea Aleksića, optuženog za višestruka silovanja , a u nekim situacijama i pedofilija. Milena Radulović, poznata srpska glumica, prva je progovorila, jer je prvi spolni odnos s njim imala u 17. godini.

Nakon nje, isto su učinile još 4 djevojke, a prema prvim neslužbenim informacijama, Aleksić će biti optužen za još najmanje 15 djevojaka koje tek trebaju dati izjave pred beogradskim Višim sudom. Međutim, danas se malo fokusiramo na srpsku političku scenu, a zasigurno je glavna vijest da je Ana Brnabić pred drugim mandatom premijerke Srbije.

Pripreme za veliku vilu na Dedinju, koja je pripadala pokojnoj Jovanki Broz, u punom su jeku, a sama Ana Brnabić u nju bi se sa suprugom i dvogodišnjim sinom Igorom trebala useliti početkom idućeg mjeseca. Dugo je odbijala tu ulogu, ali pod pritiskom Srbije Aleksandra Vučića ipak je pristala na tu ulogu i očito će sada imati svoju rezidenciju.

Svi dobro znaju da je Milica, njezina supruga, liječnica koja voli pratiti nove modne trendove, a prije nekoliko dana pojavila se u kimonu na kojem je bio afrički otisak, a vrlo je dobro poznato što ovaj otisak predstavlja svijet.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *