SRBIJA U TRANSU! UHAPŠEN UBICA JELENE MARJANOVIĆ! Čovek priznao zločin, PA OTKUD BAŠ ON?! (FOTO)

I danas se malo podsjećamo na najveći zločin u Srbiji u posljednjih 7 godina, koji je i dalje pod velom tajne, a to je sigurno ubojstvo na nasipu u Borči, kada je brutalno bila poznata srpska pjevačica Jelna Marjanović ubijena. Prvooptuženi je njezin suprug Zoran Marjanović, koji je bio tamo na nasipu dok je njihova mala kćer bila u automobilu.

U posljednjih nekoliko godina svjedočilo je i svjedočilo preko 100 ljudi, ali visoki sud i suci još uvijek ne mogu imenovati nikoga tko je zapravo ubojica siromašne Jelene Marjanović. Lani je čak bilo anonimno pismo iz Švicarske, gdje se sumnja da je njezina punica očarala muškarca crnom magijom, a platila mu još više da joj ubije snahu.

Zanimljivo je da se pojavila na suđenju, ali dva puta zaredom odbila je poligraf istine, pa tamo gdje je vatra ima i dima. Podsjećamo, Jelena Marjanović smaknuta je s preko 20 krvavih udaraca tupim predmetom u predjelu glave. Sad se pojavila priča da je ubojica slavnog pjevača serijski ubojica, ni manje ni više nego vozač kamiona. Naime, prema rumunjskoj policiji, jedan vozač kamiona ima preko 20 prijava silovanja djevojčica u svojoj zemlji.

Corinel Doronel Chapman, koji ima 40 godina, priveden je jer već ima jedan slučaj ubojstva na sličan način iz Njemačke prošle godine. Srpska policija trenutno čeka dokumentaciju ovog Rumunja, a moguće je da će u cijelu priču biti umiješan još jedan osumnjičenik. Puno se preklapa, a sve su rumunjske žrtve također trčale uz rijeku, vaše mišljenje?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *