Acina djevojka dvije decenija mlađa od njega, proslavila je rođendan u njegovom stanu: OD LUKASA JE DOBILA JAKO SKUPOCIJENI POKLON! - Otprilike Novo

Acina djevojka dvije decenija mlađa od njega, proslavila je rođendan u njegovom stanu: OD LUKASA JE DOBILA JAKO SKUPOCIJENI POKLON!

Kako smo doznali, popularni folk pjevač Aca Lukas uživa sa novom djevojkom, koja je dva desetljeća mlađa od njega, a svoj rođendan slave zajedno u njegovom stanu na Voždovcu.

Lucas je već neko vrijeme u vezi s mlađom brinetom koja prodaje nekretnine u New Yorku, a inače je iz Srbije.

ACA LUKAS VIŠE NIJE U ŽIRIJU, PEVAČ PRESEKAO: Briga me za Zvezde Granda,  vodim decu na

Ova brineta ukrala je srce folkera, a njezin rođendan proslavili su zajedno u njegovom stanu. Aca je razmišljao o svemu, pa je svoju ljubav obradovao skupocjenom torbom, a poklone je dobila i od Acinog kuma i menadžera.

“Acina djevojka stigla je iz Njujorka u Beograd kako bi sa njim proslavila svoj rođendan. Ona je dvije decenije mlađa od Lukasa, ali razlika u godinama nije im predstavljala nikakvu prepreku s obzirom na to da se radi o zreloj i ostvarenoj ženi koja se bavi ozbiljnim poslom, prodajom nekretnina “– rekao je jedan izvor blizak pjevaču.

“Aca je svoju djevojku za rođendan iznenadio torbom brenda “Salvador Ferragamo”, a njegov menažer i kum Tomica poklonio joj je “Creed” parfem, dok je Lukasov producent njegovoj izabranici za rođendan poklonio šal marke “Chanel””– dodao je izvor.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *