CECINA DVOJNICA ZAPALILA MREŽE! Pojavila se pred Bogdanom, čovek se za GLAVU UHVATIO! Krenuo da je poljubi, A ONDA JE…(VIDEO) - Otprilike Novo

CECINA DVOJNICA ZAPALILA MREŽE! Pojavila se pred Bogdanom, čovek se za GLAVU UHVATIO! Krenuo da je poljubi, A ONDA JE…(VIDEO)

Ceca Ražnatović zasigurno je jedna od najtraženijih pjevačica s ovih prostora. Karijera joj je duga preko 35 godina, a njezini hitovi slušaju se danas, a može se reći da su i neke od njezinih pjesama iz opusa antologijske. Pogledajte samo njezin Instagram račun koji ima preko milijun sljedbenika i sve će vam biti jasno.

Ona je san svakog muškarca s Balkana i nema djevojke ili žene koje nema u njezinim pjesmama. Koliko god je ne vole u zemljama bivše Jugoslavije, svi je ponovno slušaju, a ona definitivno može napuniti stadion i dvoranu koju želi. Stoga je ona idol mnogim mladim ženama širom Balkana i nije tajna da mnoge mlade djevojke jednog dana žele biti baš poput Cece.

Na društvenim mrežama ima mnogo djevojaka koje objavljuju svoje slike, a mnoge tvrde da su kopirane cece, ali nijedna joj nije ni blizu. No, na sve popularnijoj društvenoj mreži Tik-Tok pojavila se korisnica “draganaaa 1”, koja je bila šokirana koliko zapravo izgleda kao kraljica narodne glazbe.

Osim što je izgledala poput nje, u potpunosti je kopirala svoj glas, kao i svoj stil pjevanja. U sljedećem video spotu odigrala je jedno od Cecinih gostovanja u emisiji, kada je s jednim gledateljem raspravljala o pjesmi “Didule”. Pogledajte i sami kako je sve to izgledalo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *