“Ja sa svekrvom kopam krompir, a MUŽ MI NATEŽE KONOBARICE!” Folkerka ga UHVATILA NA KAMARI, usledila VELIKA TRAGEDIJA! (FOTO) - Otprilike Novo

“Ja sa svekrvom kopam krompir, a MUŽ MI NATEŽE KONOBARICE!” Folkerka ga UHVATILA NA KAMARI, usledila VELIKA TRAGEDIJA! (FOTO)

U posljednjih 10 godina svjedoci smo velikih skandala koji se događaju na javnoj sceni u vezi s bračnim odnosima, tko koga vara, tko puni rogove i slične stvari. Nekad je to bila prava rijetkost, a danas je kao dobar dan. Jelena Karleuša je ta koja se ističe u takvim stvarima, čak i ako je to bilo poput tračeva, žena jednostavno obožava biti u tome.

Vjerujemo da svi znate za njezinu veliku aferu, od prvog braka sa srpskim magnatom Bojanom Karićem, čiji je otac bio veliki milijunaš i vlasnik BK televizije. Tada je potresla cijelu Srbiju svojim varanjem u braku, kada ju je suprug osobno uhvatio u prevari, sa svojim tjelohraniteljem u džipu. Razvod je odmah uslijedio. Udala se za Duška Tošića, a opet 10 godina kasnije, još jedna velika afera.

Velika afera kada su njene slike i video zapisi izašli u javnost, jer ga je varala s bh. Nogometašem Ognjenom Vranješem. Danas govorimo o Zorici Marković, koja je također imala jako velikih problema s prvim suprugom, a cijeli brak za nju je završio više nego tragično. Udala se za Milana sa samo 17 godina, a prvog sina dobila je s 18 godina, a dobro je znala da je suprug vara s raznim konobaricama.

Radila je u vrtu sa punicom, kopala krumpir i sadila rajčicu, a on je u to vrijeme bio u konobi u kojoj je svirao harmoniku. Zorica je otišla tamo i uhvatila supruga na kameri, a ona je utišala harmoniku na kojoj je svirao, tako da su joj otpali svi ključevi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *