Supruga Mileta Kitića se skinuIa i pokazala zavidnu figuru u šestoj deceniji: G0ri kako izgleda – muškarci Iuduju (Foto) - Otprilike Novo

Supruga Mileta Kitića se skinuIa i pokazala zavidnu figuru u šestoj deceniji: G0ri kako izgleda – muškarci Iuduju (Foto)

Marta Savić je žena kakvu Mile Kitić svi znaju, zajedno su izgradili svoju uspješnu obitelj, ali odvojeno, svaka od njih gradila je vrlo uspješnu glazbenu karijeru. Marta je od početka voljela izgledati zavodljivo i dobro, voljela je privlačiti pažnju svojim izgledom gdje god se pojavila.

Zakoračila je u šesto desetljeće svog života, ali na svojim je društvenim mrežama po tko zna koji put iznenadila sve svoje sljedbenike i široke mase u pozitivnom smislu. Sad svi vide kad je njezina kći Elena tako zgodna, pa su na njezinoj majci geni čudo, napisali su ljudi. Objavila je fotografije s odmora koje možete vidjeti ispod ovog teksta, a kao što vidite na istima je u kupaćem kostimu, napisala je da joj nedostaju topli dani i putovanja. Moramo priznati da u ovim godinama izgleda jako dobro, pogledajte sada fotografije o kojima smo napisali koje su izazvale lavinu pažnje i izazvale brojne komentare:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *