Svi znate Dinu Merlina, evo kako izgleda njegova supruga Amela, krije se od javnosti: Vjenčali su se tajno, a 0vo je razlog - Otprilike Novo

Svi znate Dinu Merlina, evo kako izgleda njegova supruga Amela, krije se od javnosti: Vjenčali su se tajno, a 0vo je razlog

Dino Merlin, pjevač iz Bosne i Hercegovine, rijetko se pojavljivao u javnosti sa suprugom Amelom, s kojom ima dvoje djece. Pjevačica je jednom prilikom spomenula medijima da su bili u vezi koja je trajala gotovo pet godina prije braka.

“Sa suprugom Amelom bio sam od svoje sedamnaeste godine i još uvijek sam dobro, tako da nemam problema ni skandala, bila je to ljubav na prvi pogled i bilo je 8,8. 1979. ”, rekao je Dino Merlin.

Amelini roditelji zapravo su bili protiv njene ljubavne veze s Deanom Merlinom jer je on u to vrijeme bio siromašan momak, a ona je studirala arhitekturu.

„Zajedno smo se borili i skrivali, ali nitko nas nije uspio razdvojiti i nakon pet godina smo se potajno vjenčali. Za mene je to bilo romantično vjenčanje pored svega što se događalo oko nas i imali smo samo mog kuma i Amelininu sestru koja je bila kuma. Nakon toga smo otišli u Dubrovnik, a kasnije po povratku preselili smo se kod moje majke i imao sam puno odgovornosti i teškog rada, a Amelini roditelji bili su toliko bijesni da pola godine nisu htjeli razgovarati s njom, “prisjetio se. Dino Merlin.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *