“Vojvoda”propevao! Vladika je GURAO GDE STIGNE! Posle OVE poznate glumice, prtio je i voditeljku koju SVI ZNATE! Muž joj se ubio… NASTAO TOTALNI MUK U STUDIJU! (VIDEO) - Otprilike Novo

“Vojvoda”propevao! Vladika je GURAO GDE STIGNE! Posle OVE poznate glumice, prtio je i voditeljku koju SVI ZNATE! Muž joj se ubio… NASTAO TOTALNI MUK U STUDIJU! (VIDEO)

Danas govorimo o najkontroverznijem političaru s ovih prostora, koji je prisutan na balkanskoj sceni gotovo posljednjih 40 godina. Neposredno nakon završetka Pravnog fakulteta sredinom sedamdesetih, Vojislav Šepelj ušao je u srpsku politiku i krenuo u dar. Nacionalist, koji je stekao vrlo velik broj poklonika širom bivše Jugoslavije.

Početkom rata u bivšoj Jugoslaviji osnovao je SCP, koji je mnogima bio trn u oku, a zbog utjecaja u ratu u razdoblju 1992. 1995. završio je u Haaškom sudu. Mnogi će reći da se njegov genij graniči s ludilom, jer se i danas gledaju snimke njegova vrijeđanja haaških sudaca. Odslužio je kaznu i pušten je zbog bolesti, ali je ostao nepromijenjen u pogledu svojih političkih stavova.

Međutim, unatoč svemu navedenom, bio je vrlo sretan što ga se može vidjeti u TV programima, posebno u Srbiji, a sada je gostovao u jutarnjem programu Happy televizije, gdje se dotaknuo slavnog biskupa i njegovog seksualnog i intimnog života. Katarina Radivojević bila je prva lista djevojaka slavnog vladike Grigorija, ali kako je Šešelj izjavio pred TV kamerama, nije jedina na popisu njegovih seksualnih želja.

Podsjećamo, Katarina Radivojević već je najavila tužbu protiv Vojislava Šešelja i ove vrlo gnusne optužbe, koje nemaju nikakve veze sa zdravim životom. Šešelj je također izjavio da je Grigorije bio u vezi s voditeljicom RTS-a, a kada je njen suprug čuo za njezinu aferu, jednostavno je skratio život, odnosno ubio se. Znate li o kome se radi?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *