Zbog crteža dečaka(7) majka DOBILA DOŽIVOTNU KAZNU ZATVORA! Kad vidite šta je nacrtao, ZALEDIĆETE SE! (FOTO) - Otprilike Novo

Zbog crteža dečaka(7) majka DOBILA DOŽIVOTNU KAZNU ZATVORA! Kad vidite šta je nacrtao, ZALEDIĆETE SE! (FOTO)

Čim otvorimo društvene mreže, odmah možemo pročitati neke vrlo neugodne stvari, koje su postale naša svakodnevica. Vrlo rijetko ćemo pročitati lijepu ili pozitivnu priču koja će nam malo uljepšati svakodnevicu, ali takvih je priča sve manje. Uglavnom su to vijesti usko povezane s crnom kronikom, ubojstvima, silovanjima ili nekim drugim strašnim stvarima.

Najžalosnije je što u posljednje vrijeme imamo sve veći broj slučajeva maloljetničke delinkvencije ili kada jedan od roditelja digne ruku na svoje dijete. Dakle, danas vam donosimo priču iz Sjedinjenih Američkih Država koja je apsolutno potresla ne samo ovaj kontinent, već se zbog svoje neobičnosti proširila cijelim svijetom.

Manada Luis mlada je majka koja je imala dvoje djece, dječaka i djevojčicu, a onda je jednog dana izvijestila da se djevojčica ugušila u bazenu, a rezultati policijske istrage pokazali su da se zapravo sve tako dogodilo. Međutim, sve joj je krenulo nizbrdo kad je njezin brat, koji ima samo 7 godina, otkrio što se zapravo dogodilo.

Naime, kad je u vrtiću rekao što je učinila njegova majka, odgajatelji su pozvali policiju, a ono što je vidio morao je nacrtati kod kuće. Crtao je majku kako u zagrljaju drži mrtvu sestru u bazenu. Majka je rekla da je to učinila jer je izgubila živce? Za ovo krivično djelo dobila je 35 godina zatvora.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *