Otkrivaju se najmračnije tajne slavne Playboyeve vile: Šta se događalo iza zatvorenih vrata? - Otprilike Novo

Otkrivaju se najmračnije tajne slavne Playboyeve vile: Šta se događalo iza zatvorenih vrata?

Šokantni memoari najpoznatije Playboyeve zečice Holly Madison (41) “Down the Rabbit Hole” iz 2015. predložak su za novu seriju Sony TV-a koja će otkriti tamne strane života u poznatoj vili Hugha Hefnera.

U njima je Holi govorio o bizarnim seksualnim željama vlasnika Playboy carstva i drogiranim orgijama u kojima su zečevi bili prisiljeni da učestvuju kako bi mogli besplatno živjeti u luksuznoj vili.

“Znali smo da je prešutni uvjet boravka u vili”, rekla je Madison, najduža Hefnerova djevojka, za BuzzFeed.

Šetali su kad se ona preselila u njegovu vilu 2001. godine, a on je odmah preuzeo kontrolu nad njezinim financijama i nije joj dozvolio da zarađuje novac izvan njegovog carstva. Dok su bili u vezi, rekla je da se želi udati za njega i s njim imati djecu, a Hefner je tvrdio da će biti s njom do kraja života, ali su 2008. prekinuli. Madison je njihov prekid opisala kao konačni lijek za Stockholmski sindrom.

Još dok mu je bila djevojka, postala je zvijezda reality showa “Girls Next Door” koji je, osim nje, pratio živote još dvije Playboyeve zečice, Bridget Marquardt i Kendre Wilkinson, s kojima je Hugh također bio posebno blizak.

Život u zloglasnoj vili Holly je opisala kao "pakao"

Holly je život u zloglasnoj vili opisala kao “pakao” i priznala da je planirala počiniti samoubojstvo.

Hefner je redovito kritizirao njezin izgled i nije joj dopustio da posjeti terapeuta kada se borila s depresijom, zbog čega je mislila da joj je život oduzeti jedini izlaz.

  • Nisam više mogao izdržati. Mislila sam da ću se utopiti kako bih pobjegla od tog ludog života – napisala je u svojim memoarima, piše Dnevnik.hr.

Kada je napokon napustila Hefner i vilu, zamijenila ju je zečica Crystal Harris za koju se Hugh vjenčao 2012. godine i bili su vjenčani do njegove smrti 2017. godine. Harris je često javno kritizirao Madison i optuživao je da je izmislila sve što je napisala u svojim memoarima samo zato što se Hefner nije oženio njome.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *