OTKRIVENA KO JE PRELEPA SRPKINJA KOJA JE BODRILA NOVAKA NA AO: Očarala je svet plavim očima i šajkačom, a sada je otkrila sve o sebi - Otprilike Novo

OTKRIVENA KO JE PRELEPA SRPKINJA KOJA JE BODRILA NOVAKA NA AO: Očarala je svet plavim očima i šajkačom, a sada je otkrila sve o sebi

Prošlo je gotovo nedelju dana otkako je Novak Đoković osvojio deveti Australian Open u karijeri, a svi i dalje na društvenim mrežama pričaju o plavookoj Srpkinji koja je navijala za Noleta u finalu protiv Danila Medvedeva.

Đoković je slavio i omogućio joj da se raduje, a na društvenim mrežama svi su željeli znati ko je ta misteriozna dama. A sada se javila!

Jedna djevojka privukla je svu pažnju na tribinama “Rod Laver Arene” noseći masku na licu i šal na glavi. Ljudi su mogli vidjeti samo njene plave oči, što je bilo dovoljno da očara mnoge.

Ova misteriozna dama otkrila je ko je za “Sputnjik”.

“Da, ja sam ta devojka sa lepim očima, hvala na komplimentu, zovem se Danica Blagojević, udata sam za Aleksandra Blagojevića i imamo troje dece – Nikolinu koja ima 14 godina, Amiliju koja ima 12 godina i Stefana, ko ima devet godina “.

Danica dodaje da ima 41 godinu i da u Melbourneu ona i njen suprug imaju malu porodičnu firmu – frizerski salon. Aleksandra je frizerka, a ona kozmetičarka. Danica takođe otkriva da poznaje najbolju teniserku svijeta koju je tog dana bodrila.

„Upoznao sam Novaka Đokovića kada je prvi put došao u Melbourne sa svojim trenerom Dejanom Petrovićem. Imam sreću što mi je Dejan rođak. Imao je školu tenisa, zapravo Teniski klub „Puma“ u Kragujevcu “, objašnjava ova plavooka majka troje dece.

Dodaje da je Novakov najveći obožavatelj otkad ga je upoznala, ali i da to nije prvi razlog zašto se našla na tribinama Australian Opena.

“Volim gledati Nole uživo svaki put kad dođe u Melbourne, ali ove godine finale je igrano na rođendan mog supruga. Iznenadio sam ga! Kupio sam dvije karte da gledam Noleta i tako slavim. Sledeće godine rezervisaću iste karte, ista mesta, nosiću istu mašinu za nokte i nadam se, ako Bog da, da će Nole ponovo pobediti u finalu “, kaže Danica Blagojević za„ Sputnjik “.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *