DEEN BACKOVIC: Stavili su mi etiketu seksualnosti o kojoj nisam imao pojma - Otprilike Novo

DEEN BACKOVIC: Stavili su mi etiketu seksualnosti o kojoj nisam imao pojma

Zahvalan je na svim pozitivnim komentarima, a posebno onom koji kaže da je ovaj album potreban i nama i njemu

Nakon 16 godina studijske apstinencije, Fuad Bacović Deen realizirao je album pod nazivom “Manje bolne rane”. Ovaj sjajni pjevač započeo je karijeru u grupi “Seven Up” 1997. godine kao vrlo mlad čovjek. S nepunih 15 godina kaže da je već tada bio etiketiran sa seksualnošću o kojoj kao dijete nije imao pojma. Tada su ga mediji doveli u kontekst očeve karijere, što mu je predstavljalo teret koji nije mogao nositi na svojim plećima.

Kaže da je prezadovoljan novim albumom, a spot je snimio u Los Angelesu, gdje je ponovo dobio podršku Emme Golianin, kao što je bio slučaj sa pjesmom “Dala sam ti dušu”, koju je svojedobno režirala i pojavio se u.

Zanimljivo je da je ovaj put Deen pokupio simpatije i sjajne komentare vezane za novi album i naslovnu numeru koju je prikazao, u kojoj se Emma ponovno pojavljuje. Jer, kako je rekao, oni me poznaju i neka malo bolje upoznaju prelijepe Sarajku i Bosanku. Zahvalan je na svim pozitivnim komentarima, a posebno onom koji kaže da je ovaj album potreban i nama i njemu.

Čini se da on nije neko previše napredan za naš prostor, već da mu nedostaje naša regija, osoba i umjetnik poput Deena koji je i dalje zadovoljan malim, malim stvarima i, kako je rekao, živi sadašnjost.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *