DIVA JK SE UKLJUČILA UŽIVO U EMISIJU I GOVORILA O TRAUMI nakon diskvalifikacije Vanje Knežević: “MARIJA MI SE….” - Otprilike Novo

DIVA JK SE UKLJUČILA UŽIVO U EMISIJU I GOVORILA O TRAUMI nakon diskvalifikacije Vanje Knežević: “MARIJA MI SE….”

Pjevačica uživo Jelena Karleuša pridružila se popularnoj emisiji na TV Prva “Shock Stream”.Popularna pjevačica prvi put je javno progovorila o situaciji u kojoj se našla zbog diskvalificirane natjecateljice glazbenog natjecanja “Zvezda Granda” Vanje Kneževića.

  • Naravno da bih trebao dati posljednju riječ o ovoj temi. Izdržao sam najviše napada. Čini se da je karma najjačih to. Dogodilo se i da sam, kao i godinama prije, komentirao stajling jednog od natjecatelja. Rekao sam da se odijevala kao teta. Zbog toga sam pretrpio smrt. Spakirao sam djecu, napustio zemlju usred školske godine. To su neprihvatljive stvari. Objasnio sam im da je moja majka krvava i da im to ljudi pišu – istaknuo je pjevač, i dodao:
  • Odrasli natjecatelji znaju da će im se komentirati pjevanje, styling i energija. Svatko tko to psihički ne može podnijeti nije za ovaj posao. Sve što je zamjerao gotovo cijeli Balkan, učinili su mojoj djeci. Srećom ja sam jak, izdržao sam. Ovo mi nije prvi put. Svaki komentar natjecatelja bio je iskren i dobronameran – rekao je JK.

Karleuša kaže da je Vanja Knežević manipulirala ljudima, te da su je podržavali članovi žirija “Zvezda Granda”.

Kandidat se sjetio duševne boli nakon dva mjeseca. Prevarila je cijeli Balkan. Djevojčica je postigla autogol – kaže Jelena i objašnjava svoju vezu s Marijom Šerifović:

  • Svi članovi žirija stali su iza mene. Marija mi se ispričala. Ovdje smo izgladili odnose. Nebitni kandidat nije jači od našeg prijateljstva – zaključila je pjevačica.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *