Kći Mileta Kitića, Elena Kitić u zagrljaju sa poznatim fudbalerom!? - Otprilike Novo

Kći Mileta Kitića, Elena Kitić u zagrljaju sa poznatim fudbalerom!?

Elena Kitić, pjevačica i kći Mileta Kitića i Marte Savić, navodno je prema Pink.rs u vezi s nogometašem Dušanom Vlahovićem, mladim srpskim reprezentativcem, koji trenutno igra u Italiji za nogometni klub Fiorentina.

  • Elena i Dušan upoznali su se preko zajedničkih prijatelja koji često, kad se prisjete svog prvog susreta, kažu da su se privlačnost i kemija među njima odmah osjetili. Potom su razmijenili brojeve telefona i pratili se na društvenim mrežama. Odlučili su vrlo brzo stupiti u vezu – kaže izvor blizak Eleni i otkriva kako funkcionira njihova veza na daljinu:
  • S obzirom na to da su od početka znali da će više vremena provoditi odvojeno nego zajedno, oboje su se odlučili opustiti i prepustiti se međusobnom povjerenju, pa im nije teško brojati dane do sljedećeg sastanka. Dopisuju se i razgovaraju redovito putem video poziva, iako je Elena ta koja više pati, često ne spava i čeka da završi svoje dužnosti kako bi razgovarala.

Elena i Dušan, kako se navodi, ne mare za dobnu razliku, iako ona nije prevelika.

  • Elena je nešto manje od tri godine starija od njega i često kaže da joj više odgovara od starijih frajera s kojima je bila prije. Imaju slične navike, oboje su maksimalno posvećeni svojoj karijeri, a vrijeme koje provode zajedno, između ostalog, koriste za planiranje budućnosti. Ima želju preseliti se u Italiju s njim jer voli inozemstvo. U Beogradu je prepoznatljiv gdje god se pojavi, što ga ponekad i umori – kaže izvor i dodaje:
  • Dušanovi roditelji su je voljeli. Posebno ih se dojmila činjenica da je komunikativna i pozitivna. S druge strane, važna je Elenina podrška roditelja, pa ona sve dijeli s njima i pokušava poslušati njihov savjet. Kad im je rekla tko joj je dečko, Marta i Mile reagirali su oduševljeno i rekli joj da je podržavaju jer je pokazala da je sretna.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *