NIJE MOGAO DA ODOLI njenim OGROMNIM G*UDIMA: POZNATI VODITELJ JE U EMISIJI OPIPAO poznatu PJEVAČICU – NJENA JE REAKCIJA DIGLA CIJELI STUDIO NA NOGE! (VIDEO)" - Otprilike Novo

NIJE MOGAO DA ODOLI njenim OGROMNIM G*UDIMA: POZNATI VODITELJ JE U EMISIJI OPIPAO poznatu PJEVAČICU – NJENA JE REAKCIJA DIGLA CIJELI STUDIO NA NOGE! (VIDEO)”

Danas vrlo zanimljiva tema, a to je snimanje nove popularne televizijske emisije Grand Special. Sada je ova emisija snimala neke vrlo provokativne scene koje su gledatelji morali gledati pred malim ekranima. Gosti su bile Eva Ras, Lepa Lukić, Vesna i Đole Đogani, te vrlo lijepa plavuša Zorana PAvić.

Svi koji poznaju Zorana znaju da su je uvijek krasile njene bujne grudi, a i danas je takva, a posljednjih dana može se primijetiti da je upravo smršavjela i svoju liniju dovela do savršenstva. Tako se sada voditeljica nije mogla oduprijeti svojim grudima, a gdje god se pojavila privukla je veliku pažnju muškaraca.

Vratimo se temi snimanja emisije, riječ je o voditelju Siniši Mediću koji nije mogao odoljeti i morao je opipati grudi. Svi se pitaju je li ova fotografija snimljena dok je popravljao njezinu kukicu ili je stvarno imao priliku dodirnuti joj prsa, što je sve medijima sada nepoznato. Ali iz njegova izraza lica možemo vidjeti da je to prihvatila i da se nije ljutila na njega, imala je osmijeh na licu.

Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci Zorana Pavić obradila je pjesmu pod nazivom Grudi balkansje, u izvedbi grupe Posljednja ira leptira. Što mislite o ovoj sceni u emisiji, je li je voditelj namjerno dotaknuo ili joj samo popravio bubicu, iako prema slikama pjevačica za to nije bila kriva. Pošaljite nam svoje mišljenje u komentar.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *