TAKMIČAR PRIREDIO ROMANTIČNO IZNENAĐENJE VODITELJKI ZVEZDA GRANDA: Pozvao Sanju Kužet na scenu, a ono što je naredno uradio, OSTAVILO JE ŽIRI BEZ TEKSTA - Otprilike Novo

TAKMIČAR PRIREDIO ROMANTIČNO IZNENAĐENJE VODITELJKI ZVEZDA GRANDA: Pozvao Sanju Kužet na scenu, a ono što je naredno uradio, OSTAVILO JE ŽIRI BEZ TEKSTA

Kad je Zvezda Grand jučer došla snimati, Sanja Kužet nije imala pojma u kojem će smjeru ići emisija koja tek treba biti emitirana. Naime, voditeljica je, kao i uvijek, plijenila ne samo karizmom, prepoznatljivim osmijehom i profesionalnim pristupom poslu, već i odjevnom kombinacijom koja je pobrala puno pohvala.

No, Sanja je najviše očarala jednog od kandidata – Hanada Džehverovića.

Tijekom izvedbe pjesme Lutka SARS-a, Hanad je, u skladu sa stihovima Lutka, odlučan sam da zauvijek plešem s vama, pozvao Kužetova da mu se pridruži na pozornici.

Voditelj je s oduševljenjem prihvatio poziv Džehverovića, a sljedeće dvije minute cijeli je studio oduševljeno gledao ovu romantičnu scenu.

916949-60ce168a0a9f5e87578d9f71795606dc-ff
sanja2

Podsjetimo, prva emisija snimljena je jučer nakon skandala s kandidatom koji je prozvao porotu zbog navodnog psihološkog zlostavljanja, a njihovo ponašanje izazvalo je lavinu komentara.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *