Voditeljica emisije “Braka na neviđeno” došla kod Ognjena u emisiju: Otkrila šta se dešavalo iza kamera, EVO ŠTA JE MLADA URADILA KAD SE KAMERA UGASILA strašno! - Otprilike Novo

Voditeljica emisije “Braka na neviđeno” došla kod Ognjena u emisiju: Otkrila šta se dešavalo iza kamera, EVO ŠTA JE MLADA URADILA KAD SE KAMERA UGASILA strašno!

Posljednja emisija “Brak s neviđenim” zapalila je javnost zbog Gordane, “gradske ribe s Karaburme”, kojoj su producenti i voditelj mladoženja doveli “lava s Medveđe”.

U jednom se trenutku mladenka posvađala s voditeljicom Milicom Kon, ljutito je reagirala, a zatim je napustila snimanje.

Sad je Milica, gostujući u emisiji Ognjena Amidžića, otkrila što se događa iza kamera:

“Skoro je srušila hotel, mislila sam da se šali, ali bila je vrlo ozbiljna, vidjela sam mržnju u njezinim očima, nije me bilo briga”, rekla je Milica Ognjenu. “Rekli su mi da odaberem riječi, ali ona je poludjela! Istodobno je rekla da bi bilo dobro, da bi sve bilo u redu, ali onda je krenulo “brate”

Gordana je izrekla svakakve uvrede na račun mladoženje, nazvala ga “seljakom iz Medveđe koji nije na njezinoj razini – brate, vidiš li ga, vidiš li mene?!”, A domaćin joj se ušao u lice i zaprijetio brisanjem emisija: “Da to izbrišem, neću mi pokazati, majka će vas tužiti”. Kad ju je voditelj pokušao smiriti, rekla je “Ne želim se pojavljivati ​​u ovoj glupoj emisiji!” A onda izletjela iz vjenčane dvorane, nakon čega je počela provaljivati ​​u hotel.

Pogledajte trenutak kada je nastao kaos:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *