Tviteraši Na Najgori Način Napali Lidiju Vukičević Zbog Njene Izjave O Napastovanju- ”KAKO MENE NIJE NIKO SILOVAO”- ONO ŠTO SU JOJ NAPISALI NE BI MOGAO NI PAS SA MASLOM DA POJEDE- PRAVI HOROR (FOTO) - Otprilike Novo

Tviteraši Na Najgori Način Napali Lidiju Vukičević Zbog Njene Izjave O Napastovanju- ”KAKO MENE NIJE NIKO SILOVAO”- ONO ŠTO SU JOJ NAPISALI NE BI MOGAO NI PAS SA MASLOM DA POJEDE- PRAVI HOROR (FOTO)

Glumica Lidija Vukičević, koja se otvoreno priklonila glumcu Branislavu Lečiću, digla je veliku prašinu i rekla da ne vjeruje da je Lečić silovatelj, pa je postavila strašno pitanje: “Kako to da me u 30 godina moje karijere nitko nije silovao “- a također je napisala:

” Ja se pitam kako to mene niko nije silovao. Evo, 30 i nešto godina sam na sceni, nisam ni ružna ni ovakva ni onakva. Bila sam jedna od najpopularnijih glumica stare Jugoslavije. Ne kažem da mi se nisu nametali muškarci na taj način, ali me niko nije silovao, svi su bili razumni i shvatili su odbijanje”. Nije prošlo mnogo, a stigle su mnoge osude na ovaj njen komentar, a mnoge žene su poručile da treba bojkotovati glumicu:

” Je li realno da je Lidija Vukićević izjavila: “što mene niko nije silovao za 30 godina karijere?!” E vrano jedna. Uvijek je imala taj neki vajb koji ju je činio meni užasno odvratnom osobom. Volim kada se iznova ispostavi da sam u pravu. Žena je ženi vuk! ”– samo su neki od tvitova.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *