KATASTROFA U NAJAVI , SAKRIVENA proročanstva Tarabića: “Srbi će se naći na granici, ali neće znati stati, svemir će ih moliti..." - Otprilike Novo

KATASTROFA U NAJAVI , SAKRIVENA proročanstva Tarabića: “Srbi će se naći na granici, ali neće znati stati, svemir će ih moliti…”

Miloš i Mitar Tarabić bili su neuki i nepismeni srpski seljaci, koji su na iznenađenje mnogih u 19. stoljeću prognozirali budućnost Srbije, Balkana i cijelog svijeta.

Miloš i Mitar Tarabić bili su neuki i nepismeni srpski seljaci, koji su na iznenađenje mnogih u 19. stoljeću prognozirali budućnost Srbije, Balkana i cijelog svijeta.

Njihova predviđanja i danas su od velikog interesa, a pitanje njihove vjerodostojnosti i dalje je kontroverzno. Tarabići su predviđali raspad Jugoslavije i vrijeme nakon Tita, rekli su da će nakon Tita našom zemljom upravljati Komisija, koja bi prema obrazloženju trebala biti osmočlano predsjedništvo SFRJ.

No, Tarabići su naglasili da više nikada neće biti isto. Također su predvidjeli napad NATO snaga na ciljeve u Srbiji, Zaharija je zapisao njihove riječi da će se Srbi naći na granici, ali da neće znati kako se zaustaviti. Čitav svemir molit će ih da se smire i čuju glas dobrote u svojim srcima, ali neće otvoriti ogledala svoje duše, neće se pokoravati zakonu smisla života.

Mržnja će se pretvoriti u glupost i izbiti će rat. Snage koje će ratovati imat će veliko znanje i borit će se na kopnu, u zraku i vodi. Nad ovom će se zemljom voditi zračni rat.

Mitar i Miloš najpoznatiji su srpski proroci 19. stoljeća. Bili su to jednostavni i nepismeni seljaci, rođeni u selu Kremna blizu Užica, prema kojem se njihova proročanstva nazivaju kremanskim proročanstvima. Doselili su se iz Hercegovine, a ubrzo nakon doseljenja nastanili su se kod svećeničke obitelji Zaharić.

Ova kumova povezanost doprinijela je da svećenik Zahrija Zaharić svjedoči Tarabićevom proročanstvu i pažljivo ih zapisuje za buduće generacije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *