Ovu ženu Arkan VOLIO prije Cece: Napustila ga nakon priznanja da je ZALJUBLJEN u Cecu: NEĆETE VJEROVATI KAKO IZGLEDA (FOTO) - Otprilike Novo

Ovu ženu Arkan VOLIO prije Cece: Napustila ga nakon priznanja da je ZALJUBLJEN u Cecu: NEĆETE VJEROVATI KAKO IZGLEDA (FOTO)

Natalija Martinović, supruga pokojnog Željka Ražnatovića Arkana, ostavila ga je nakon što je saznala da su se između njega i mlade pop zvijezde Svetlane Cece, tada zvane Veličković, pojavile emocije.

Nakon što joj je tadašnji suprug Željko priznao da se zaljubio u pjevačicu, Natalija je spakirala kofere i s njihovo četvero djece otišla u svijet.

Iako su u to vrijeme svi krivili pjevača za njihov rastanak, Arkan je oštro osudio takve komentare i tvrdio da pjevačica s tim nema nikakve veze.

Pored Vojina, na slici su njegova sestra i brat, majka Natalija i otac Željko. U prvom braku s Natalijom Martinović Arkan je dobio četvero djece, blizance Vojina i Nikolu, kao i dvije kćeri Milenu i Mašu.

“Nakon 13 godina braka s Natalijom razveo sam se. Moja kći Maša rođena je dok sam bio u hrvatskom zatvoru. Moja supruga i ja nismo zajedno tri godine, a ja sam imao tri braka, ali nikad nisam bio ženskaroš. Nikad nisam imao ljubavnih veza. U 13 godina koliko sam s bivšom suprugom nije se dogodilo ništa što bi izazvalo njezinu sumnju. Nakon toga sam se zaljubio u Cecu. To sam rekao ženi. Zapravo se sve događalo postupno. Ceca je bila ustrajna, otvoreno mi je govorila o svojoj ljubavi i polako sam je prihvatio “, otkrio je Arkan srpskim medijima 1996.

Pavle Stevović, koji je bivši financijski direktor svih tvrtki Željka Ražnatovića, jednom je otkrio gdje se nalazi Arkanova bivša supruga Natalija i rekao da je danas u Americi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *