Šatorska pjevačice – imam više hitova nego ti, a Jelena brutalno uzvratila – krmak, idi čuvaj Cecinu djecu - Otprilike Novo

Šatorska pjevačice – imam više hitova nego ti, a Jelena brutalno uzvratila – krmak, idi čuvaj Cecinu djecu

Kao što vidite iz naslova, danas je apsolutno sve moguće kada je riječ o miješanju političara u domaću scenu. Jelena Karleuša definitivno je svemoćna žena, jer kao što smo do sada već nekoliko puta napisali, ona definitivno ni od čega ne odustaje, pa se zna posvađati s maloljetnim konkurenticama iz Zvezde Granda.

Vanja Knežević zasigurno je najnoviji slučaj, a podsjećamo da je sve počelo prije mjesec dana kada je objavila neugodnu priču, pa bi joj Jelena odmah odgovarala u privatnim porukama, rekla da bi bila diskvalificirana i automatski je blokirala na ovoj društvenoj mreži . Sve je to privuklo duge natjecatelje čija je mentorica Marija Šerifović, a rekli su da su u bojkotu, a emitiranje sljedeće epizode koja bi na programu trebala biti 1. svibnja vrlo je upitno.

Sada je u ratu s predsjednikom Bosne i Hercegovine Miloradom Dodikom, koji već voli biti u središtu nekih skandala i političkih previranja. JK mu je stao na put kad se pridružila grupi “Pravda za Davida”, a Milorad Dodik je prije nekoliko dana za nju rekao da ima više hitova od sebe. Vjerujemo da znate da predsjednik Republike Srpske zna s vremena na vrijeme koristiti mikrofon i u tom pogledu mu ide vrlo dobro. Dodatno ga je živcirala činjenica da je u nekoliko navrata kompromitirao Republiku Srpsku, jer je riječ o siromašnom entitetu, čiji je predsjednik ubojica mladića od samo 18 godina. Na čijoj ste strani?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *