Ima li kraja NESREĆAMA? POZNATA PJEVAČICA SLOMILA OBJE NOGE, HITNO HOSPITALIZOVANA: Objavljene tužne vijesti! - Otprilike Novo

Ima li kraja NESREĆAMA? POZNATA PJEVAČICA SLOMILA OBJE NOGE, HITNO HOSPITALIZOVANA: Objavljene tužne vijesti!

Katie Price ovog će tjedna hitno operirati slomljene noge, nakon što su liječnici ozljedu proglasili vrlo ozbiljnom.

Pjevač je ozlijeđen tijekom odmora u Turskoj, a trenutno mora nositi dvije posebne čizme i hodati će uz pomoć invalidskih kolica. Postupak njezine operacije hitno je ubrzan i pjevačica neće moći hodati najmanje šest tjedana nakon operacije. Katie Price vrlo je očajna zbog svog stanja, ali nada se prije operaciji, samo da bi se mogla početi oporavljati prije.

Kaže da može potvrditi da su u tijeku pripreme koje će osigurati da je sve spremno za popravak nakon operacije u sljedećih nekoliko tjedana.

Prošli je tjedan Katie posjetila svog kirurga u klinici u zapadnom Londonu, nakon čega je Katie na svojoj društvenoj mreži Instagram na svom računu objavila da je upravo dobila poražavajuću vijest. Naime, utvrđeno je da njezin oporavak može potrajati i do dvije godine, a ne može hodati do šest mjeseci.

Sada je jedan od medijskih izvora izjavio sljedeće:

  • Liječnici kažu da šest mjeseci neće moći hodati. Treba joj jedna velika operacija stopala koja je gora no što je itko mogao zamisliti. Oporavak bi mogao potrajati i do dvije godine. Hodati će tek krajem 2021. godine. Stvarno je uznemirena i ne može vjerovati da je ovo prošlo tako loše.

Katie je aludirala na loše vijesti na Instagramu napisavši sljedeće:

  • Upravo sam završio sastanak sa svojim savjetnikom i kirurgom za noge. Nakon dodatnih pretraga, vijesti su uistinu katastrofalne.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *