Natalija je uhvatila muža u sobi s njenom majkom: Kad je vidjela šta on drži u RUCI, otišla je zauvijek iz svoje kuće - Otprilike Novo

Natalija je uhvatila muža u sobi s njenom majkom: Kad je vidjela šta on drži u RUCI, otišla je zauvijek iz svoje kuće

Epidemija koronavirusa donijela je vrlo važne promjene u životu 30-godišnje Natalije Ribakove iz Kijeva.

Za početak razvod.

Kako je napisala na društvenim mrežama, Natalija je mjesecima prije epidemije sumnjala da se nešto neobično događa između njezine majke Galine i njezina supruga, ali nije bila sasvim sigurna.

“Sve sam pripisala paranoji i bujnoj mašti, ali na sreću cijelo sam vrijeme vidjela da sam u pravu”, napisala je na Instagramu uz crno-bijelu sliku sa suprugom, pokazujući da je njihov brak sada samo dio povijesti.

Inače, Natalia je umjetnica iz Kijeva, a sada je potvrdila da je ponovno sama kad je, kako kaže, suprugu uhvatila na poslu s rođenom majkom.

“Moja je majka došla živjeti s nama zbog pandemije, kako ne bi bila sama, s obzirom na to da se davno razvela od mog oca. Čak i prije pandemije, bila je bliska mom sada bivšem suprugu. Sjeli bi kasno u noć i razgovarali, zajedno gledali filmove, a kad bi spremala večeru, prvo bi ga pitala što voli jesti, a zatim kuhala. Ta mi je bliskost bila neobična, a onda sam jednom došao kući rano iz neke inspekcije i pronašao ih u našoj sobi. Moj je suprug samo u gaćama držao pojas hlača u rukama, dok je moja majka ležala na krevetu pokrivena pokrivačem. Kasnije sam vidio da je ispod imala samo donje rublje i ništa više. Moj suprug je poskočio u strahu kad me vidio i zacrvenio se. To mi je bio presudan znak da je to prijevara jer se crveni samo kad napravi veliku pogrešku ili se složi “, rekla je ova Kijevljanka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *