POGIBIJA POZNATOG PJEVAČA POTRESLA CIJELU SRBIJU: Supruga Ahmedovskog jedva da je smogla snage da se oglasi preko poruka! TUGA - Otprilike Novo

POGIBIJA POZNATOG PJEVAČA POTRESLA CIJELU SRBIJU: Supruga Ahmedovskog jedva da je smogla snage da se oglasi preko poruka! TUGA

Poznati pjevač Jašar Ahmedovski od malena je znao da će se baviti glazbom, a kasnije je ostvario svoj najveći san.

Kao što i sam kaže, to mu je od malih nogu bila jedina želja, ali danas je i dalje najveći, što nije ostvareno, biti roditelj.

Ahmedovski je skladao velik broj pjesama, ali se našao i u nekima od njih, poput poznatog Dok je mene Jašara. Već s deset godina počeo je dobivati ​​nešto novca i sjeća se čime se prvo počastio.

Smrt brata Ipčeta Ahmedovskog bila mu je najgora stvar u životu, a kako kaže, sjeća se svakog trenutka, ali o tome ne govori tako rado.

“Bilo je to 1994. godine, sjećam se svakog trenutka. Ne pričam puno o tome, a ne bih želio da to doživi i najveći neprijatelj. Bio je šok za sve nas kad smo čuli, još uvijek se teško nosimo s tim, ne može se prepričati. Vijest da je Ipče ubijena javila mi je njegova djevojka Zlata u pet ujutro, bio sam u šoku, još uvijek ne znam kako sam sve to uspio preživjeti. Bilo mi je neshvatljivo, nisam mogao vjerovati. To me koštalo psihe, razmišljanja o budućnosti i danas mi je jako teško, nikada to neću zaboraviti, niti ga mogu izbrisati ”

“Mnogo godina nisam mogao pjevati sve njegove pjesme, niti ih slušati. Tada sam jednom rekao: ‘Moram živjeti s tim kako je sada’, uzeo sam i pustio njegove pjesme i usput plakao. Prvi put kad sam pjevao njegove pjesme bilo je jako teško, jedva sam otpjevao jednu pjesmu, drugi put bilo je malo lakše … ”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *