POZNATI SRPSKI POLITIČAR DEVoJČ.CU OD 14godina JE INT.MNO ZLOSTA.LJAO, KUPOVAO JOJ SLATKIŠE I DAVAO NOVAC! JURIĆ NAM OTKRIO ŠOKANTNE PODATKE O MOĆNOM POLITIČARU PEDOFILU, EVO KO JE ON…(FOTO) - Otprilike Novo

POZNATI SRPSKI POLITIČAR DEVoJČ.CU OD 14godina JE INT.MNO ZLOSTA.LJAO, KUPOVAO JOJ SLATKIŠE I DAVAO NOVAC! JURIĆ NAM OTKRIO ŠOKANTNE PODATKE O MOĆNOM POLITIČARU PEDOFILU, EVO KO JE ON…(FOTO)

U posljednje vrijeme učestalo je da na vidjelo neprestano izlaze nova imena iz svijeta estrade i poznata lica koja su bila umiješana u najveće zločine, odnosno seksualno uznemiravanje maloljetnika, kao što je to bio slučaj s proslavljenim srpskim učiteljem glume Mikom Aleksićem. .

Nakon toga nastavila se cijela oluja s takvim slučajevima, odnosno postalo je jasno da je to učinio i srpski glumac Branislav Lečić. U njegovom su se slučaju do sada već pojavile dvije poznate srpske glumice, ali za razliku od slučaja Mike Aleksić, ove djevojke bile su punoljetne, ali opet, to ne umanjuje težinu zločina. Danas se ponovno usredotočujemo na najozbiljnije oblike seksualnog uznemiravanja, a to su maloljetnici.

Svako najpoznatije ime u Srbiji po ovom pitanju je otac malene Tamare Jurić, Igor, koja se i dalje svim snagama bori da razotkrije ljude koji su na bilo koji način povezani sa slučajevima seksualnog iskorištavanja djevojčice. Igor Jurić osnovao je i Zakladu Tijana Jurić, a kako je prije dva dana izjavio za srpske medije, trenutno ne sudjeluje u optužbama upućenim srpskom političaru Dragi Marinkoviću Palmi.

No, s druge strane, Jurić je pokrenuo kazneni postupak protiv srpskog političara za kojeg se sumnja da je seksualno iskorištavao 14-godišnjakinju, kupovao joj poklone i davao novac za svoje usluge.

Reagirao je nakon što ga je kontaktirao otac djevojčice i odveo ga u školsko dvorište, gdje su njegova djevojčica i drugi prijatelji dobili poklone i novac za druženje. Trenutno Jurić ne smije izgovoriti svoje ime, što bi zakompliciralo cijeli slučaj. Trenutni je slučaj s Palmom, koja je osumnjičena za varanje maloljetnika u Jagodini.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *