SKANDAL: Srpski pjevač pregazio ŽENINU MAJKU: Vriska na sve strane: CIJELA REGIJA NA NOGAMA! (FOTO) - Otprilike Novo

SKANDAL: Srpski pjevač pregazio ŽENINU MAJKU: Vriska na sve strane: CIJELA REGIJA NA NOGAMA! (FOTO)

Danas samo pomoćni slikar ili zidar može zaraditi dnevnicu od 30 eura, a da ne spominjemo koliki prihod ima majstor, a dobar majstor u današnje vrijeme može zaraditi ako redovito radi tri liječničke plaće mjesečno. Ali s nama djeca, a posebno roditelji, bježe od toga. Mislim da je to zato što obrtnici ne uživaju određeni status u društvu, rekao je Antić.

Dobro su plaćeni i zavarivači, za koje je prošle godine bila utrka u Srbiji, kada su plaćani čak sedam tisuća eura mjesečno.

Mnogi se ljudi tome smiju, posebno u današnje vrijeme kada se sve modernizira, uključujući starije generacije, koje su puno liberalnije nego prije 50-ak godina, pa čak i više. Ipak, danas nije sve tako očito, pa još uvijek postoje svekrve i svekrve koje guraju nos tamo gdje im nije mjesto, ali imaju i snahe i zetove koji iz nekog razloga ne podnose supruge ili roditelje muževa.

Međutim, koliko god se nekoga ne zaljubite, to nije razlog da ga povrijedite, barem ne fizički, kao što je bio slučaj u ovoj priči. U Srbiji je odjeknula vijest o poznatom srpskom glazbeniku Marku Markoviću, koji je sin poznatog pjevača Bobana Markovića, koji je punicu pregazio automobilom Dakle, počinio je teško kazneno djelo pokušaja ubojstva, ali uzrok ovog događaja još uvijek nije točno poznat.

Ono što je poznato jest da su Marković i njegova zaručnica neko vrijeme živjeli zajedno, ali razveli su se mjesec dana prije ovog stravičnog čina. Možda za to ne bi ni saznala da njegova zaručnica nije objavila video u kojem ga je proklela zbog pregaženja majke. Rekla je da se sve dogodilo ispred njene obiteljske kuće, kada je Marko krenuo unatrag i udario majku koja je zadobila teške ozljede, slomio nogu i pukao kuk. Iako su mediji pokušali otkriti njegovu stranu priče, on je bio bez komentara.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *