“SVINJA DEBELA, DIRAO MI JE DEVOJČICU!” SLUČAJ “PALMA” POTRESA SRBIJU, CIJELA JAGODINA NA NOGAMA! - Otprilike Novo

“SVINJA DEBELA, DIRAO MI JE DEVOJČICU!” SLUČAJ “PALMA” POTRESA SRBIJU, CIJELA JAGODINA NA NOGAMA!

U posljednja četiri mjeseca u Srbiji glavna tema bili su Mika Aleksić i Branislav Lečić, ali nažalost ne zbog svojih djela u filmskoj i kazališnoj industriji, već zbog stravičnih zločina koje su počinili s maloljetnim djevojkama.

Mika Aleksić već je dva mjeseca u pritvoru, dok se s druge strane Branislav Lečić svim silama trudi izbjeći dugo razdoblje iza rešetaka.

Poznavajući srpsko pravosuđe, ne bismo se trebali čuditi što slučajevi još nisu prepolovljeni, a ako funkcioniraju kao u slučaju ubojstva Jelene Marjanović, onda nas ne bi trebalo čuditi što se slučajevi tamo rješavaju do 2026. godine. Jučer se u Srbiji digla prašina kada je Igor Jurić napokon održao konferenciju za novinare o okviru zaklade koju je stvorio Zaklada Tijana Jurić, u kojoj navodi da je pokrenuo osobnu tužbu protiv utjecajnog srpskog političara koji je maltretirao maloljetne djevojke u dvorište osnovne škole.škole.

Moramo podsjetiti da se ovoj zakladi obratio jedan nesretni otac koji se požalio da je njegova 14-godišnja kći seksualno zlostavljana.

Danas opet dolazi do vijesti iz Jagodine, gdje je Dragan Marinković Palma, utjecajni srpski političar, uključen u podvođenje maloljetnih djevojaka na ovom području. Tako je Više javno tužiteljstvo u ovom gradu započelo prikupljanje dokaza u vezi s ovim izjavama svjedoka.

Radoslav Vučković, koji je predsjednik suda, odlučio je pokrenuti cijeli slučaj radi izvođenja dokaza Marinke Tepić, potpredsjednice oporbene stranke.

Dakle, ovo je video koji je došao u njezin posjed, gdje neidentificirani muškarac govori o dovođenju maloljetnih djevojaka u Jagodini kod srpskog političara.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *