Takmičar iz Zvezda Granda izvršio SAMOUBISTVO: Pjevačica otkrila kako su izgledali njegovi POSLJEDNJI SATI: Zastrašujuća priča! Pa zašto? - Otprilike Novo

Takmičar iz Zvezda Granda izvršio SAMOUBISTVO: Pjevačica otkrila kako su izgledali njegovi POSLJEDNJI SATI: Zastrašujuća priča! Pa zašto?

Sudionik Zvezde Granda Momir Lukovac iznenada je preminuo jučer u 24. godini, a prema riječima pjevača Krstinje Torodovića počinio je samoubojstvo.

Krstinja, koji se također natječe u spomenutom show programu, ispričao je detalje tragedije ove mlade pjevačice.

“To se dogodilo kasno sinoć, ali budući da je istraga još u tijeku, mi kao njegove kolege i prijatelji ne bismo trebali doći tamo zbog situacije s krunom, čak ni sućut ne možemo prihvatiti. Nitko ne zna što bi ga moglo dovesti do samoubojstva, bio je potpuno normalan, kako u komunikaciji, tako i s dečkima s kojima je bio jučer. Čak je i sebi pripremio pjesmu, uopće nije bilo naznaka da se tako nešto može dogoditi “, krenuo je Krstinja za” Telegraf “.

“Svi smo bili u šoku, nismo vjerovali dok nismo dobili obavijest s hitne da se to stvarno dogodilo, nitko ne može pogoditi što bi ga moglo dovesti do tako nečega. Bio je samo sretan, normalan i ispunjen momak. Kažu da je istraga u toku, da se ubio u stanu u kojem je živio sa djevojkom. Od detalja se službeno ništa ne zna, ljudi sada nagađaju “, dodao je Krstinja.

“Tko zna što ga je u osnovi natjeralo na tako nešto, tko bi digao ruku na sebe bez nekog stvarno jakog razloga?” Bio je dobar prijatelj, dobar čovjek, uvijek veseo, dok ste bili s njim to je bila samo šala, rekla je pjevačica.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *