Brena ugradila još jedne silikone – tek 3 mjeseca prošlo, pa kako te nije stid, babo? Paljba po Fahreti na internetu, evo na šta sada liči - Otprilike Novo

Brena ugradila još jedne silikone – tek 3 mjeseca prošlo, pa kako te nije stid, babo? Paljba po Fahreti na internetu, evo na šta sada liči

I danas malo dodirujemo lokalne zvijezde koje se u posljednje vrijeme muče s poslom, a jučer je i sama Jelena Karleuša najavila da nije komentirala cijelu situaciju s pandemijom koronarnog virusa. Na Instagramu je rekla da ako sobarice i konobarice mogu raditi i zarađivati ​​i primati plaću, onda im netko mora stati uz bok i omogućiti im nastup.

Ovo je svakako bilo upućeno Vladi Srbije koja čini sve kako bi pomogla svojim građanima u ovim vrlo teškim vremenima. Lepa Brena također je jedna od zvijezda koja se nimalo ne buni, ali već je dugo milijunašica i na tome može zahvaliti svojoj Grand produkciji. Ona i Saša Popović stekli su veliko bogatstvo na ovom projektu koji je vrlo dobro predstavljen u posljednjih 20 godina.

No, unatoč svemu tome, požalila se svojoj pratećoj grupi koja ima obitelj i koja ne zarađuje ništa jer jednostavno ne nastupa. Zbog toga je s njima nekoliko puta imala mrežni nastup i davala im dnevnicu iz vlastitog džepa. Prije desetak dana Lepa Brena proslavila je rođendan, a skromno slavlje održano je u njihovom restoranu 3 Hats, smještenom u Beogradu. Odmah, dan poslije, odlučila je isprobati novu metodu silikonske implantacije sa svojom dobrom prijateljicom iz Beograda koja se radi bez anestezije i bez ikakvih rezova. Kaže da ih je jednostavno morala malo zaoštriti, jer godine ipak čine svoje. Mislite li da ovo odgovara Breni, iako je već dugo baka?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *