“SRPSKA MAJKA” kao od majke rođena: EVO DETALJA ZAGOLICAO MAŠTU: ŠTA LI ĆE BOGDAN REĆI NA OVO (FOTO)

Za folk pjevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović možemo slobodno reći da ona nije obična pjevačica.

U Srbiji je poznata kao srpska majka, najpoznatija je postala nakon udaje za slavnog zločinca Željka Ražnatovića, svima poznatog kao Arkana, s kojim je imala i dvoje djece. Ovaj je brak donio Ceci puno, i više nego što je mogla očekivati. Kad je dobila prezime Ražnatović, karijera joj je krenula poletom.

Ceca je naslijedila veliko bogatstvo nakon Arkanove smrti, kao i utjecaj koji joj je to donijelo nakon svega. Ali taj joj je brak donio i puno ružnih stvari, poput velike policijske akcije Sablja, koja je pogubila sve kriminalne skupine u Srbiji.

Također, Ceca je bila u tom redu, pa je morala provesti par mjeseci u zatvoru i tada je za pronevjere koje je počinio niko drugi do njezin suprug platila preko dvadeset milijuna maraka. Osim što je Ceca poznata po svemu tome, poznata je i po svojoj ljepoti, pa velik broj muškaraca sanja da bude s njom, ali Ceca ne odustaje.

Njezina su djeca i obitelj uvijek na prvom mjestu i ne dopušta nikome da joj remeti sreću i mir. Prije par mjeseci čini se da se pojavio onaj pravi o kojem je uvijek govorila, a riječ je o Bogdanu Srejoviću, mladom poduzetniku koji nije na sceni, ali je običan građanin.

Ceca sada uživa s obitelji, ali ne bi bila ona da svojom objavom ne napravi nered na internetu. Ceca je objavila nešto što će zapaliti sva muška srca. Objavila je sliku koja je vrlo provokativna, ali i nedodirljiva i ženstvena.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *