Ceca na prvom nastupu dovela atmosferu do usijanja! A EVO KOJI SU BILI NJENI SPECIJALNI USLOVI – Ovako nešto nismo očekivali od nje - Otprilike Novo

Ceca na prvom nastupu dovela atmosferu do usijanja! A EVO KOJI SU BILI NJENI SPECIJALNI USLOVI – Ovako nešto nismo očekivali od nje

Pjevačica i folk diva Svetlana Ceca Ražnatović službeno je otvorila koncertnu sezonu nakon što je objavljeno da se mjere u vezi s virusom korone ublažavaju.

Naime, Ceca je prije dva dana pjevala na rođendanskoj zabavi u Gružanskom jezeru kraj Kragujevca, a roditelji tog djeteta Cecini su prijatelji. Njihova želja bila je da Ceca dovrši slavlje. Međutim, imao je i posebne zahtjeve koje je organizator poštivao.

“Ceca je tražila da ima pozornicu na kojoj će biti njezin bend, ali i ona sama. Prije svega zato što je zvijezda i njezino mjesto nije među gostima i stolovima, već i zbog koronavirusa koji je i dalje prisutan među stanovništvom “- rekao je izvor blizak pjevačici i dodao da su domaćini sretni kako bi udovoljila Cecinim zahtjevima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *