CECIN DEČKO OBJAVIO SLIKU POSLE VRELE AKCIJE, SAV ZNOJAV A EVO ŠTA JE POKAZAO ŠTO JE ZGROZILO JAVNOST! (FOTO) - Otprilike Novo

CECIN DEČKO OBJAVIO SLIKU POSLE VRELE AKCIJE, SAV ZNOJAV A EVO ŠTA JE POKAZAO ŠTO JE ZGROZILO JAVNOST! (FOTO)

A sada razgovarajmo malo o ljubavnim parovima, točnije poznatim parovima. Ptice na grani znaju i da je folk pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović mjesecima u ljubavnoj vezi s mladim biznismenom Bogdanom Srejovićem. Iako je puno mlađi od nje, pokazali su da im razlika u godinama uopće ne smeta te da zaista uživaju u svojoj ljubavnoj priči. Na samom početku su se skrivali od očiju javnosti, pa je samo uži krug obitelji i prijatelja znao za njihovu vezu, a nakon određenog razdoblja odlučili su pokazati cijeloj javnosti koliko se njih dvoje vole i koliko vole uživajte zajedno.

Bogdan se bavi ugostiteljstvom, a porijeklom je iz Beograda, pa je većini poznat kao pravo “gradsko lice”. Prije nego što je upoznao Cecu i stupio u vezu s njom, bio je oženjen trenutnom djevojkom Saše Kovačevića, a njih dvoje imaju kćer po imenu Iskra. Bogdan na svom Instagram profilu često objavljuje slike sa svojom kćerkom i tako oduševljava svoje sljedbenike. Često posjećuje beogradski kafić, gdje ga svi mogu vidjeti, a pored kafića nalazi se teretana koju također redovito posjećuje.

Jako pazi na svoj fizički izgled, pa mu je teretana neizostavna stanica. Tako je sada Cecin dečko odlučio objaviti fotografiju iz teretane kojom je doslovno zapalio Instagram. U prvom planu je biceps, a pokazao je i vitko mišićavo tijelo. Vjerujemo da mnoge djevojke zavide Ceci, dok je još nismo vidjeli takvu na ovom postu, ali sigurni smo da će se jako iznenaditi kad uđe na Instagram.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *