INTERNET GORI! – ISPLIVALA GOLIŠAVA SLIKA DANIJELE ŠTAJNFEL – POZNATA SRPSKA GLUMICA KAO OD MAJKE ROĐENA! - Otprilike Novo

INTERNET GORI! – ISPLIVALA GOLIŠAVA SLIKA DANIJELE ŠTAJNFEL – POZNATA SRPSKA GLUMICA KAO OD MAJKE ROĐENA!

Poznata srpska glumica Danijela Štajfeld bila je glavna tema u medijima prije nekoliko mjeseci kada je prije 16 godina optužila Branislava Lečića da ju je silovao. Branislav je poznati glumac, političar i bivši ministar kulture i medija u Srbiji.

Na početku Danielovih krila postoji silovatelj, samo je rekla da je moćan čovjek iz filmske industrije koji se neprestano pojavljuje u javnosti. Međutim, kasnije je odlučila otkriti njegov identitet. „Silovao me je moj kolega i dragi prijatelj Branislav Lečić u svibnju 2012. godine. Nakon četiri dana glumili smo u predstavi, a ja sam bio u šoku. Htio sam odmah nazvati policiju, ali razmišljao sam što će se dogoditi. Morate razumjeti tu situaciju “, rekla je Danijela. Međutim, optužba Danijele Steinfeld da ju je silovao Branislav Lečić već mjesecima potresa cijelu Srbiju.

Sada je pažnju privukla na drugačiji način. Glumica je uzdahnula golom slikom koju je podijelila na internetu. na kojoj je pozirala na kauču polugola u nekoj izazovnoj pozi. Kao što možemo prosuditi sa slike, Daniela je završila u bazenu zajedno sa svojom američkom prijateljicom Marison Miksen, a kasnije ju je njihov drugi fotograf slikao u toj izazovnoj pozi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *