JOVANA JEREMIĆ OPET ŠOKIRALA JAVNOST SA SVOJOM IZJAVOM! “U KREVETU MI NEMA RAVNE, NAJBOLJA SAM LJUBAVNICA, PITAJTE MOG MUŽA”! (FOTO) - Otprilike Novo

JOVANA JEREMIĆ OPET ŠOKIRALA JAVNOST SA SVOJOM IZJAVOM! “U KREVETU MI NEMA RAVNE, NAJBOLJA SAM LJUBAVNICA, PITAJTE MOG MUŽA”! (FOTO)

Jovana Jeremić je netko tko uvijek privlači pažnju javnosti, ali u posljednje vrijeme često je u medijima. Ona je netko tko je vrlo brzo upao u javni svijet u Srbiji i vrlo brzo ušao u vodeće vode. U početku je započela vodeći Parove, a sada ima svoju jutarnju emisiju koja je na vrlo ozbiljnoj razini, gdje Jovana paravo pokazuje koliko je dobra u svom poslu.

Njezin se jutarnji program razlikuje od ostalih po samom konceptu, jer je, primjerice, bila situacija kada su trubači ušli u goste usred emisije i kad je krug započeo. Ovakvo nešto joj uopće nije strano, ali ima i svojih negativnih stvari, primjerice izjave kojima iritira većinu javnosti i vrši pritisak na obične ljude. Za pravoslavni Uskrs izjavila je da ima ženu koja farba jaja, jer u svojoj kući ne želi mirisati ocat i kuhana jaja. Još jedna izjava koja je uzburkala javnost bila je kad je rekla da ne razumije srpske domaćice koje kažu da nemaju vremena za sebe, dok ona, na primjer, ima dvije spremačice koje brinu o kući i djetetu, pa je uvijek ima vrijeme za sebe.

Rekla je srpskom “Svijetu” da piše svoj prvi erotski roman, nešto poput 50 nijansi sive, ali na srpski način. Otkrila je da će u njenom romanu biti puno izmišljenih likova, ali i istinskih dijelova, prepiske, internetskog seksa i svega ostaloga što može zagolicati ljudsku maštu. Dodala je da joj je jako dobro u krevetu, ali ne oprašta kad netko ne odgovara na poruke, te rekla da njezin suprug najbolje zna koliko je žena po prirodi teška.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *