Cijela Srbija je odgledala ovaj snimak – kad samo vidite šta su radili na haubi, djevojka se popela a momak joj...(video) - Otprilike Novo

Cijela Srbija je odgledala ovaj snimak – kad samo vidite šta su radili na haubi, djevojka se popela a momak joj…(video)

Društvene mreže jednostavno pršte raznolikim skupinama posvećenim raznim duhovitim situacijama koje se definitivno događaju svuda oko nas. U današnje vrijeme više je nego normalno da svatko od nas ima telefon s više nego solidnom kamerom, tako da u bilo kojem trenutku možete napraviti vrlo dobar kadar i objaviti ga na društvenim mrežama.

Tome dodamo činjenicu da danas imamo video nadzor na gotovo svakom uglu u bilo kojem gradu, pa dolazimo do zaključka da jednostavno ne možete učiniti ništa bez da vas pokrije oko kamere, a vrlo brzo u nekim situacijama ne biste kukajući zbog tebe, vrlo brzo završi na društvenim mrežama.

Ljudi to jednostavno vole dijeliti, a ponekad se narušava i privatnost nekih ljudi, bez čijeg znanja se ti sadržaji dijele na raznim platformama. Danas govorimo o glavnom gradu Srbije Beogradu, koji je višemilijunski grad, pa je više nego normalno da se tamo gotovo svake minute dogodi nešto vrlo neobično, a taj je događaj uglavnom sročen i objavljen na vašem profilu, ili jednostavno na jednoj od spomenutih grupa.pisali smo. Tako se jedne noći u beogradskom naselju ispred ulaza začula glasna glazba, a kad je stanar izašao na balkon, vidio je djevojku kako pleše na kapuljači svog dečka. Sjedio je tiho unutra, a zašto se ona tako ponašala, možemo samo nagađati. Jeste li ikada doživjeli sličnu situaciju?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *