DŽEJLA RAMOVIĆ proslavila svoju maturu, a svi su gledali u njena gola leđa i dekolte – nismo navikli na ovakav stajling od Džejle, evo zašto je bila glavna zvijezda (foto) - Otprilike Novo

DŽEJLA RAMOVIĆ proslavila svoju maturu, a svi su gledali u njena gola leđa i dekolte – nismo navikli na ovakav stajling od Džejle, evo zašto je bila glavna zvijezda (foto)

Prošlogodišnja pobjednica u Zvezdi Grande, Džejla Ramović, u posljednje se vrijeme ne pojavljuje u javnosti zbog školskih obaveza. Naime, u finalu je bila odlučna s vršnjacima i u tome je uspjela, iako joj je natjecanje oduzimalo puno vremena, uspjela je ne zaostajati za prijateljima, a za vikend je svečano proslavila maturu. – Večeras smo ispratili maturante Envera Pozderovića koji su u svečanim haljinama i odijelima – stoji u službenoj najavi škole u Goraždu.

Sada u nastavku ostavljamo vas da sami pogledate ove fotografije, vjerujemo da ćete se šokirati kad vidite:

Jala je postala jako draga javnosti kad se pojavila s 12 godina u Grand Starsu, ali tada zbog svojih godina nije mogla dalje od pete runde, kasnije se pojavila u Some New Kids gdje je pobijedila, a prije dvije sezone osvojila je Grand Stars.i tako postala velika zvijezda.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *