Kćerka princa Harija i Megan kompletnu historiju kraljevske porodice mijenja – a evo i kako, od bijesa gori kraljica, kao ris bijesna - Otprilike Novo

Kćerka princa Harija i Megan kompletnu historiju kraljevske porodice mijenja – a evo i kako, od bijesa gori kraljica, kao ris bijesna

Kao što svi već znaju, supruga princa Harryja Megan Markl rodila je djevojčicu, njihovo drugo dijete, 4. lipnja. Nazvali su je Lilibet “Lily” Diana Mountbaten-Windsor, nazvana po njezinoj prabaki Elizabeth i pokojnoj Lady Diani. No, i prije rođenja, lokalni mediji napisali su da će ova djevojka svojim rođenjem promijeniti cijelu povijest kraljevske obitelji.

Princ Harry i Megan to su već učinili, točnije, u povijest su ušli odlaskom iz Velike Britanije, što prije njih nije radio nitko iz obitelji. Stručnjak za kraljevsku obitelj rekao je da najvjerojatnije neće odabrati nikakvu titulu za svoju kćer, kao što su to učinili kad im se rodio sin Archie, ali nagađa da će joj dati ime Diana kako bi je mogli oslovljavati s Lady Dee, poput Harryjeve preminule majke ., pa će možda dobiti naslov “Dame”. njihova je kći već posebna po tome što nije rođena u Velikoj Britaniji i prva je kraljevska beba koja ima američko državljanstvo otkako se Megan rodila u Kaliforniji.

Inače, Megan je trebala roditi u drugoj polovici lipnja, barem se tako nagađalo, a trebala je roditi kod kuće, no bivša glumica i vojvotkinja rodila je djevojčicu u vikendici Santa Barbara Bolnica u Santa Barbari u Kaliforniji. Beba se rodi s tri kilograma i 200 grama, a mama i beba osjećaju se dobro i odmaraju se kao kod kuće. Ostaje za vidjeti hoće li mala Lily zaista promijeniti povijest kraljevske obitelji.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *