Nana Fata Orlović poručila iz bolnice: “Bradate spodobe koje mi urlaju i pišaju isred kuće će ZAPAMTITI SVOGA BOGA čim ja izađem..” - Otprilike Novo

Nana Fata Orlović poručila iz bolnice: “Bradate spodobe koje mi urlaju i pišaju isred kuće će ZAPAMTITI SVOGA BOGA čim ja izađem..”

Fata Orlović i rušenje bespravno sagrađene crkve u njezinom dvorištu definitivno su razbjesnile čitave balkanske medije, a društvene mreže definitivno su izgorjele nakon njene izjave “Jutros sam popila najslađu kavu jer u mom dvorištu više nema crkve”. Cijeli je postupak izazvao veliku pomutnju u medijima, a opet su se uzrujali neki stari duhovi iz 1990-ih.

Nije bila ni svjesna da će mladići u alkoholisanom stanju, koji su pjevali domoljubne (četničke) pjesme i koji su voljeli zemlju na kojoj je crkva sagrađena, prve noći doći u njezinu kuću, uz glazbu koja je plamtila iz automobila. Patila je samo 2 dana kada joj je pozlilo i tada je završila u UKC Tuzla. Podsjećanja radi, ona je bila u ovoj klinici u ožujku prošle godine zbog istog problema, a sada joj se situacija opet zakomplicirala velikim stresom prethodnih dana. Kako je za bh. Glasnogovornica UKC-a Tuzla izjavila je za medije da je njeno stanje trenutno u redu, a i sama Fata Orlović rekla je da je nitko neće istjerati s ognjišta, a tijekom rata promatrala je bradate likove i zapravo su joj ubili supruga. Obećala je da će se inat u njoj rasplamsati, a zasigurno će ostati sama unatoč svima, jer da je uspjela preživjeti 1992., preživjela bi i danas. Gradonačelnik Bratunca također je pokrenuo inicijativu za izgradnju memorijalnog centra usred Bratunca, kao naknadu za srušenu crkvu. Očito je da ćemo u sljedećem razdoblju imati snažnu aferu vezanu uz rušenje crkve.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *